crew2..(:

14 April 2011

hari-hari saya mesti baca. hehe.

klik this picture to view thi page. ;)

this is acik lana page.
dia seorang novelist. cerita yang dia tulis memang bessssstt.

memang rutin harian saya mesti baca entry dari acik ini.
kalo tak baca memang tak lena tidooo.
cewaahhh. hehe.

siapa pernah baca acik lana punya novel online ni?
angkat tangaannn. hehe.

saya mula kenal blog ni masa dia buat entry cerita ' maaf jika aku tak sempurna '.
tapii, sedihh. cerita ni nak jadi buku dahh.
tak tahu lah bila keluarnya buku tuu.
cerita ini best jugakk. hehe.
tak sabar nak tunggu buku dia keluar. ;)
nak beli.

sekarang cerita ' kalau memang harus begitu ' menjadi hangat. hehe.
cerita die besttt. bahasa pon sempoi ajeeee. and kelakar jugak tauu.
harap-harap tak keluar buku lah.
nak baca samapi ending die. hehe.

boleh tak? haha.


korang baca lahhhh. bestt tauu. hehe.

;)

sudah menjadi rutin harian saya dan kakak-kakak saya di siniiii. hehe.

3 ulasan:

miss shushu berkata...

yunk, i nk bc gak,,nk link dye,,post fb i tau!!! muaahh,,selamat balik putrajaya aauuuwww!!

liena berkata...

haha. yunkkk. u klik aje picture tu yunk. i da letak link die. ;)

baca lah, leh isi masa lapang. hehe.

miss shushu berkata...

xdapat pon yunk,,dye jadi auto download la,,nth jadi ape,,kc link yg copy paste kt wall i lah :)