crew2..(:

22 April 2011

konon rajin lahhh semalam. hehe.

assalammualaikum semua!
selamat petang. heee

dah lunch belum?
jom lunch sama-sama. hiksss.

okay, baru dapat upload picture. huu.
penat tau tunggu. line ni, entah pape tauuu.
kejap okay. kejap tak okay. huu.

hari ini saya nak update entry tentang apa saya buat semalam.
hehe.

semalam saja je nak try study kat library macam mana.
yela, mana pernah kan. nak jejak library pon bukan selalu.
dasar pemalaaassss. haha.

memang study kat library ni best. senyap aje.
at least memang bukak lah buku.
kalau duduk kat bilik tuu, memang tak bukak lahhh. hehe.

apalah nak jadi kan. tak sedar diri lagi ni. exam minggu depan liena oiiiii.
bawak-bawak lah diri tu rajin ngadap buku.

okay. layan aje lahhh gambar yang tak seberapa ini.
;)

 my kakak yang rajinnnnn~
hehe.

saya pulak?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 dah abis buat nota.
lepas tu dengar radio kat henponnn.
saya suka dengar laguuuu. hehe.

 saya dan kak ila. tengok lah bahagian saya tuuu, bersihkan.
buku dah dikemaskan. letak tepi. mood rajinnnn tu datang kejap aje.
mood malas pulak makin membesar. 
hahaha.
.
.
.
.
.
ini namanya tak ade keje.
jom kita amik gambar kejapppp.
hehe.

 konon comel letewwwwww.
hahaha.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

okaayyyy.
itu saja.

dan Selamat Menjalani Peperiksaan kepada semua yang tengah Exam ini.
good luck okayy.

;)

tak sabar nak abis cepaattt.
dapat cuti lamaaa.
yipeeeeee!


2 ulasan:

SofieyAzwa berkata...

Kalau Sofiey lak,study kat bilik ada godaan katil. Kat library lak Wifi laju.. Wahhh,kena kuatkan hati taw

liena berkata...

hehe. tu laaa. kene kuatkan hati niii. ;)