crew2..(:

06 April 2011

mood nak study tak mari lagikk.


selamat petang!
assalammualaikum. ;)

indahnya petang ini.
cewaahhhhhh.
haha.

petang-petang gini lah wat mata mengantokkk.
aissshh. macam mana nak ngadap buku nih?
 alasan je semua tuuu liena oii.
nak seribu daya tak nak seribu dalih.
huu

malam ni saya ada test Construction Engineering.
tapiiii kan,
saya tak rajin lagi ni. dari semalam lagi. just buat nota jekkk.
bacanya belum lagikkk.
huhu.

tolong la sedar liena oiii. kau nak test dah ni. kang nak jawap ape ha???
(*_*)

 ini lah nota yang saya berjaya buat malam tadi.
maaf yea sebab meja agak bersepah.
saya memang macam tuuuuu.
hehe.

tapi, macam mana lah nak study kan. kusyukk ngadapppp
.
.
.
.
.
.
.
.
laptop je!
memang keje tak jalan lah kan.
nak buat macam mana, dah biasa ngadap benda alah ni.
ni la melalaikan saya ni.
huuuuuu

i hate uuu laptop.
cehh, nak emo pulak minah ni.
diri sendiri yang salah sekarang ni.
huu.


okayy. enough for today.
tutup semua.
pegi study.
huuu.


test saya pukul 10malam.
lewat kan?
time tu lah da mula mengantokkk.

okay, alasan lagi, padahal kalo ngdap laptop kau tak ngantok pulak kan?


k baaaiiiii.
;)

Tiada ulasan: