crew2..(:

16 April 2011

nabil best. ;)


saya baru sampai rumahhh. ;)
terus tengok youtube. sebab tak sempat nak tengok maharaja lawak dekat tv. huu.

so, pertama sekali mesti lah saya tengok Nabil!
setelah 3minggu berlangsungnya Maharaja lawak ni, memang dia tidak menghampakan.
sebab, lawak dia sangat best! dan dia kreatif.
buat saya tengok banyak kali. tak bosan ponnn. ;)

keep it up Nabil!

saya tahu, ramai tak suka dia sebab masalah dia yang dulu.
tapi, 
dia memang berbakat okay.

ekau buek yang terbaik yoooo jang. hehe.


pilihan saya untuk menang antara Nabil, Sepah and Jozan.
;)

hehehe.

1 ulasan:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

ello dear ;)

entry utk kamu..
http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/04/maharaja-lawak-semalam-best-sangat-ke.html

eppy weekend ya!