crew2..(:

10 April 2011

SEGMEN TEGURAN SESAMA BLOGGER. ;)

klik the picture to view nanaosaki page. ;)

mari kita join segmen ini. bagus jugak segmen ini sebab nanti kita dapat teguran dari orang lain tentang blog kita. dan kita pon boleh baiki kekurangan blog kita ini. heee.


okay, owner blog ni suruh kita komen sedikit tentang ketidakpuasatian tentang blog beliau.
saya bukan reti sangat nak komen, blog sendiri pon tak berapa bagus. ni nak komen blog orang pulak kann.
dah tuan punye blog mintak, kita bantai ajeee. haha.

okay, meh sini nak komen sikit meh. hehe

1. header blog tu kasi tukar sikit. kasi lawa sikit ke kan, tak bermakna header sedia ada ni tak lawa, mungkin boleh diperbaiki lagi. hehe.
2. kemaskan sikit blog, nampak macam serabut sikit. hehe.

okay, itu saja saya dapat komen. tak tahu nak komen ape da. hehe.


NanaOsaki, sila lah tegur blog saya ni. boleh jugak saya tahu apa kekurangan blog ini. heeee.
mekasihhhhh! * gaya david alleycat tu. hahaha.


2 ulasan:

NaNaoSaKi berkata...

Thankz yer sbb join.. :) saya da masukkan awk dalam list SI CANTIK MANIS.. :)

Dalam masa terdekat ni saya akan cuba bagi feedback teguran blk ttg blog awk yer..

btw.. peserta pertama saya da bg feedback..sila terjah

http://nanaosaki-nanaosaki.blogspot.com/2011/04/ila-suhaila-segmen-teguran-sesama.html

liena berkata...

hehehe. okayyy, ;)