crew2..(:

05 Mei 2011

choki-choki. hehe.

assalammualaikum semua! ;)

selamat tengah malam.
kehkehkeh.

time tengah study ni lah lapar pulak kan.
ni yang buat badan naik nihhh.
huhu.

time cuti nih memang kene berusaha untuk kurusssss!
haha.

hopefully terlaksana lah kan.


jom kita makan.
hehe.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
choki-choki. hehe.

* amik kt google jekkk. hehe

dah lama tak makan benda alah ni.
time skola duluu je lah kerapp gila makan.
macam jadi satu tabiat dahhh.
huhu.

teringat kata pengetua skola dulu.
dia cakap choki-choki ini jenis benda yang bahaya.
sebab, orang yang makan akan jadi ketagihhhh.
hehe.

mungkin betullah kata beliau.
dulu memang ketagih kot.
tiap masa nak cari benda nih. hehe.

now, tak ada dahhh.
hari ini jek baru makan balikkk.
jangan ketagih sudahhhh.
hahaha.



3 ulasan:

Ardini Humaira berkata...

cedap!!! dni suka coki2 ;)

kAmi dAn mEreKa berkata...

ckoi2 tak boleh dipisahkan kot mase skolah dulu, kat mana2 nak makan tu je, hehe ;)

liena berkata...

kak dni : tulah, cedappp. hehe.


Kdm : betul3. time tu fevret. hehehe.