crew2..(:

16 Mei 2011

haaaiiiiiiiiiiiiiiii!

assalammualaikum semua!

huh. rasa lama pulak tak update blog ini.
hehe.

padahal baru beberapa hari jekkk.

okay, sekarang saya berlangsung dari rumah kesayangan.
saya sudah mula cuti!

wehoooo!
4bulan tuuuuu. tak tahu lah nak buat apa.
takpe, esok misi mencari keje.
kehkehkeh.

today, saya menternak lemak di kenduri kahwennn. ;)
lama dah tak makan nasi minyak. heee.
 merah bibir kauuu nyah!
haha.

on the way ke gombak.
;)
 with my sista! ;)
 ini la pengantinnya.
kira sedara lah kot ni.
sebab yang kahwen ni, anak sedara pakteh saya.
makteh saya punya suami. hehe.

 we again!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
lepas tu, menuju ke alamanda.
beli barang dapur.

tetiba tekak ni meminta float!
so, gedik-gedik lah dengan ayah suruh belanja.
hahaa.
cedappppp!
lama tak minum.
;)

my brother. memang sah kalo tak makan.
huhu.

balik rumah makan lagi.
tu semakin naik tu badan dia. huhu.



oh ye.
nak wish Selamat Hari Guru!
kepada cikgu-cikgu di sekolah SMK Bandar Tasik Selatan, SMT Muadzam Shah.
serta pensyarah-pensyarah saya di Politeknik Shah Alam dan di UTHM.
jasamu begitu besar.
terima kasih cikgu atas segalanya.
;)


6 ulasan:

eintanliana berkata...

patutla sepi...muahaha...ko wat praktikal la kt opis ni...muahahahaah

Ardini Humaira berkata...

seronoknya makan2 d a&w. lama dni tak ke sana :D

liena berkata...

eintan : haha. ade kosong kew? bagi la akuuuu. haha


kak dni : nanti akak pegi minum float. hehe

アヌム ちゃん berkata...

bestnyee cuti lama2 :)

asyraf berkata...

asal comel sgt adik ko? hihi

asyraf berkata...

comel adik gurl ko -) kiu2