crew2..(:

28 Mei 2011

hari belia. ;)

assalammualaikum semua! ;)

today, aktiviti saya adalah pergi Hari Belia.
Himpunan 1juta Belia.
;)

okay, macam-macam aktiviti ada.
memang penat betol berjalan. huhu.

mula-mula sampai tadi dalam pukul 11pagi.
so, ada acara seperti bawah nih. hehe
.
.
.
.
.
.
.
kereta hebat tuuhhhhh.
WOW!
mahal siotttt. teruja jap tengok kereta mahal depan mata.
hehe.
bukan setakat kereta mahal ajer,
kereta lain pon ada. terutama Proton dan Perodua. memang panjang lahhhh.
penat jugak mata nih nak tengok. hehehe.


.
.
.
.
lepas itu, my mom shopping lah sikit baju untuk adek bujang i tuuu.
harga pon murah sikitlah.
 .
.
.
.
next,
menghala ke tapak Jom Heboh.
sempat lah jugak snap gambar Daus AF tuuu.
hehe.
makin hensem lah pulak. eh silap, kiut. hehe.
;)
hahaha.
.
.
.
.
.
.
.
.
my mom n my sista bergambar dengan artissssss and personaliti TV3. ;)
ada azza, adek shash elite tu, sape nama die? tak tahu pulak. hehe.
 .
.
.
model etiqa. haha.
 .
.
.
penat berjalan, kita naik pulak Trem.
hehe
 .
.
.
.
.
.
.
posing sat.
hehe

 .
.
.
.
.
.
tetiba nampak pulak kereta antik.
sangat cantik.
;)
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
mempersembahkan,
Naruto!
hahahaha.
 bajet hot mamat nih.
nak amik gambar dengan die kene bayar.
patut ker?

amik gambar curi-curi sudahhhhh.
hehe.
.
.
.
.
.
.
.

 pentas besar yang akan adakan konsert percuma Super Junior.
tak dapat tengok konsert, tengok pemain alat tradisional dari Korea pon jadilah.
hahahahaha.


tak kuasa nak sesak bagai tengok konsert.
hehe.


pukul 3ptg balik,
sebab cuaca sudah hujan renyai-renyai masa tuu.


okay,
itu saja.



baaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
;)

2 ulasan:

SofieyAzwa berkata...

Kita g malam tgok Super Junior! COmel

liena berkata...

sofiey letak lah gambar Super Junior kat blog byk2. liena nk tgk. hehe.