crew2..(:

22 Mei 2011

Tako, Tutti Fruti and Ice Room. ;)

 assalammualaikum semua. ;)

kini saya sudah berada dirumah.
setelah beberapa hari melepak dirumah makteh ku di Nilai.
hehe.

okay,
ini cerita rabu lepas nih.

bangun pagi-pagi, siap-siap.
dan drive terus ke Bukit Bintang untuk menghantar makteh pegi keje.
pakteh i ade kursus kat JB pagi tuuu.
ohhhh, tak suka betol masuk KL pagi-pagi. memang sesak gila.
huh. atas jalan jer dah sejam lebih dah sebelum sampai Bukit Bintang tuhh. huh.
maklumlah, i bukan reti sangat short cut KL nih. 
makteh i sampai opis pon ngam-ngam pukul 9.00pagi.


selalunya pakteh i anta dia sampai awal.
sebab pakteh i ikot short cut.
and die drive laju.
saya tak de lah drive laju mana.
huhu.
 morning! kehkehkeh.

lepas dah anta makteh i tu, 
menuju pulak ke Taman Desa. jumpa la kejap makcik Eintan kuu itu.
lepas rinduuu kononnya. haha.

lepas tu, menghala ke Mid Valley.
saja jer jalan-jalan. nak menghabiskan masa.
sampailah pukul 6.00ptg untuk jemput makteh i balik keje pulak.
huuu.

tapi, tak de lah sampai petang tuuu lepak Mid. bosannnn nyah!
 takooooo! hehe. nyummmmmm.
lama dah teringin. dapat jugak akhirnya.
hehe.

dulu 4biji rasanya 1 kotak.
ke memang 3biji eh?
lupa pulak. hehe.

makcik Eintan ajar makan benda nih.
;p

 next, menghala ke Bangi.

pegi Bangi pon sebab i singgah rumah dulu. nak tempah baju raya.
lepas tu baru pegi sana. hehe.

pegi Bangi pon nak makan Tutti Frutti.
yummy! hehe.
puassss makan hari tu. hehe.

and i meet my friend there.
;)
 gambar pada sebelah malam pulak.
saja jer nak letak. hehehe.
.
.
.
.
.
.
.
.


esoknya pulak,
tak de aktiviti sangat pon.
duk rumah ajooo.
sehari jer anta makteh i pegi keje. hehe.

tengahari sikit menuju ke Ice Room dekat Nilai 1.
saja jer nak mencuba. nak rasa sedap ke tak.
dapat jugak lah merasa. hehe.

bagi i, boleehhhhh lah.
Tutti Frutti lagi sedapp. hehe.


okay.
babaiiiiii!
;)


2 ulasan:

SofieyAzwa berkata...

Gerammm tengok aiskrim tu.. :))

liena berkata...

hehe. terjah ice room. ;)