crew2..(:

13 Februari 2012

cuti-cuti part 2. ;)

the next day,
kami ke Tasik Dayang Bunting.

wahhh, memang excited nak pergi.
naik bot sekali.
pengalaman baru.

mula-mula agak takot sikit nak naik bot.
lama-lama tu ok.
;)


bawah ini pulau ape ntah. tak ingat la nama dia. huhu
cantikk. ;)

sudah sampai ke tasik dayang bunting. ;)


monyet sangat banyak kat sana.
takot la jugaakkkk.
i ni kan penakottt. huhu

jommm kita mendaki tangga menuju ke tasik.
;)


okaayyy, kita sudah sampai ke tasik.
cantik kann?

ramai jugak orang mandi kat tasik ni.
i tak mandi ponn, encik ridzuan and irsyad saja yang mandi.

hehe, encik ridzuan pandang kiteee,
;p

orang bujang pergi mandi dalam tasik.
;)

setelah 4jam di laut, kami menuju ke Underwater World. lebih kurang macam Aquaria KLCC jer.
tapi dekat sana ada penguin.
hehe

berehat di tepi pantai Cenang.
minom air kelapa duluuu.
;)

jalan di tepi pantai. si irsyad nak mandi pantai pulak.
huhu.
tak puas kot dia mandi dekat tasik tuu.

 *menantu menemani ibu mertua and adik ipar.
cewaahhh. hahaha.



kami berdua. 
;)

2 ulasan:

muncitzzz =) berkata...

comey nye kitew...haha

liena berkata...

meme la comeyyyyyyyyyy. haha. ;p