crew2..(:

10 Oktober 2012

my PSM.

assalammualaikum.

uwaaaaa.
semingu dah tak update blog.

internet buat hal lagik.

harap lepas ni sentiasa okay ye syg.
susah tau nak online nii.
banyak keje tahuuu.
;p

now, da mula busy untuk PSM 1.

ohhh my.

banyak sangat keje. kena buat ini, buat itu.
huhu.

kalau boleh semester ini jugak nak siap buat semua ujikaji.

sem depan senang. tinggal nak buat result and conclusion ajoo.
heeee.

PSM kite ni lebih tentang higway.
minat sangat tentang highway ni.
donno why.

adakah sebab sudah dua kali saya pratikal di PROPEL?

ermmm.

hehe.

my supervisor is the best. sebab dia sudah bagi tajuk
hehe. senang koje den ni ha.

yang lecehnya nanti kene selalu ke kuari.
untuk ambik mixture.
wuhuhu.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
taraaaa.

this is my alat.
akan setia bersama sepanjang semester ini nanti.

hehe.



harap nak dapat A untuk PSM ni.



wohaaaa.

berangan laaaa.


hehe.



2 ulasan:

CikNana berkata...

semoga mendapat AAAA..hehe

liena berkata...

hehehehehe. harap2 la dapat.