crew2..(:

31 Oktober 2012

perjumpaan keluarga kali ke-2 ;)

last sunday, perjumpaan family diadakan.
kali ni ramai sikit lah, berbanding tahun lepas.
;)

tapi rasanya ramai jugak tak datang ni.
sebab buat hari ahad. parents pon ramai nak hantar anak mereka ke asrama.

kawasan luas jugak.
besar.
sebab buat dekat balai raya.
hehe.

walaupon adakan perjumpaan family ini.
tetapi, masih tak kenal jugak.
ramaaaaiii sangaatttt.
kalau jumpa kat luar tu memang tak kenal la kannn.
hehe.

and time perjumpaan tu, atok saya telah mengajak sepupu sepapat dia ke majlis perkahwinan saya nanti.

aiyooo. 
awal sangat nak bagitahu niiii.

maluuuuuu.
huhu.


noted. kad kawen nanti kena buat lebih.
;)

jommm layan gambar.
.
.
.
.

 with my sister. only sister.
;)

 ni haaaa, salasilah keluarga saya.
panjang kaaan?

baca je la. kenalnya tidokkk.
haha.

 dengan uwan saya yang comel.
hahaha.

 with qistina.
my lovely cousin.
hehe.

 antara sedara kuuu.
ada yang kenal, ade yang tidok.
huhu.

 beratur untuk ambil makanan.
masing-masing sudahh lapooor.

;)

makanan sedaappp, maklomlah sedara-sedara masak sendiri.
hehe

 sebahagian cousin kuuu yang sengal kat depan tuuu.
hahaha.


the banner! ;)

ini hanya keluarga onyang sebelah mak kepada atok saya.
belom lagi ayah kepada atok saya.

waaaahh, memang ramai laah.
hehe.




jumpa lagi semua, di majlis perkahwinan ku nanti.
waahahahahahahaha.







2 ulasan:

CikNana berkata...

lawa la qistina tu..:)

liena berkata...

hehe. besar nanti makin lawa la die.heheh