crew2..(:

22 November 2012

random.

assalammualaikum.

sudah seminggu lebih kot tak update.
hehe.

busy memanjang dengan PSM.
lega, bab 1 dan bab 2 sudah siap.
dah hantar dah pon.
tunggu encik pulangkan balik ajer.

tinggal lagi 2 bulan nak abis semester.
ohh, cepatnya masa berlalu.
rasa baru je masuk sem baru.
hehe.

 tepek gambar 1.
konon comel la buat begitu.
hehe.


okay. sekarang ni dah nak hujung tahun.
maka, bulan depan ada lah YES.

year end sales.

besst. boleh shopping baju.

tapi, macam la ada masa nak shopping kan.
cuti pon tak ada.
huhu.

okay lina, kali ni kau tak payah shopping baju.
wuhuu.

siapa nak kahwen tahun depan tu boleh lah shopping sikit-sikit.
nanti tak de la rasa duit tu keluar banyak sekali gus.
:)







Tiada ulasan: