crew2..(:

31 Disember 2012

hari ahad ku! ;)

memandangkan masih cuti lagi,
semalam kita ke Jakel pulaaak.

melabur duit kat sana.
haha.

pokai pokai pokai.


tenkiuuuu bakal suami.
sebab sudi melayan bakal isteri mu ini.
hahaha.

i tau u letih dan bosan tanpa buat apa apa.

tak pe, ini permulaan aje.
dah kawen nanti u selalu la kena teman i pegi shopping!
hahaha.

nanti u dah biasa laaa.
hehe.

 kami.
tenkiuu sayang sebab rendahkan diri u untuk sama level dengan tinggi i.
hahaha.

he look so sweet bila senyum macam ini. praktis ye sayang, nnt gambar kawen i nk u senyum macam ni. haha.

and 

kain yang telah diborong adalah
kain baju rayaaaaaa dan baju untuk nikah nanti.

awal kan? padahal raya lambat lagi kot.
tak pe, janji time sales gila gila.

dapat jimat banyak!
hehe.

.
.
.
.
.
.
.

lepas ke Jakel,
kami semua ke i city.
sebab ada karnival kerjaya kan.

nasib parking free.
kalo bayor tak kuasa la nak masuk sana.
huhu.

kami di booth im4u.

tetap pendek walaupon dah pakai kasut tinggi.
wuhuhuhu.





memandangkan encik tunang cuti sampai hari selasa,
hari ini nak pergi mana eh?


hahaha.




2 ulasan:

Lyaa Suriany berkata...

beli awl awl xpe.
xsemak kepala kan

liena berkata...

hehe, betol tu dear. awal awal senang.

;)