crew2..(:

15 Disember 2012

prep wedd: guestbook ;)

happy Saturday everyone! 

hari ini tak ada apa apa aktiviti pon
hanya duduk dirumah.
online,

ulangkaji pelajaran
( rajin okaayy )

padahal esok ada test.
apalah lecture ni buat test hari ahad.

betol betol tidak cool langsung

grr.

tak dapat nak attend kenduri kawen esok kat KL.
kalo x, bole balik rumah sekejap.
wuhuhuhu.


okayy,
alang alang online tu kan,
saja je survey survey, tengok tengok blog orang.
hehe.

today topic is about guestbook.
niat dihati memang nak buat.

because it will be a memories in the future.
at least ada lah kan.

boleh tengok balik nanti, boleh baca balik apa tetamu nanti ucapkan.
hehehe.

 i found this in fB.
the design is simple.
i love it.
hehe.


then.
i found this
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

very nice right?


oohh, jatuh cinta dengan benda ini.

rasa macam nak dua dua sekali lah.

boleh taaaaak?


bila cerita tentang kawen ni memang excited sikit.



hahaha.




Tiada ulasan: