crew2..(:

30 Mei 2013

saya nervous.

assalammualaikum semuaaaa.
hari ini sudah hari khamis.
nak abis bulan Mei dahh.
lepas ni bulan Jun.

okay. masa cepat berlalu.
huhuhu.

dan isnin ni saya ada presentation PSM II
( Projek Sarjana Muda )
uwaaaaaaaaa.
this is really make me more nervous okay.

it's okay.
bentang poster je ponnn.
ceehhh.
berlagak pulak ko linaaaaa.
hahahaha.

ok. tak kelakar.
huhuhu.

this weekend nak balik kampung bakal suami.
ada wedding.
kawan pon buat kenduri jugak.
huhuhu.

okay. kita chill duluuuuuu.
hahahaha.


see, my name on that day.
monday blueeeees.
hukhukhuk

nampaknyaaaaaaaaaaaa,
dekat kuantan nanti Jaja kena la dengar presentation i.
hahahaha.


4 ulasan:

cik ems berkata...

Owh student UTHM! Samalah, tapi saya dah ex-uthm. muehehe. Good Luck!

liena berkata...

hehe. yeke? ok2. tenkiuuuuu. hehehehe. nervousss.

Princess Feyqa berkata...

kalau student bride to be mmg mcm ni kan? fiqa pon sibuk prepare nak kawen tp lagi sibuk nak LI huk3

liena berkata...

tu la yang. student kan. mmg la mcm ni. nk pk kawen pon tak boleh sgt. settle study dlu. hehe. cuti bru bole pk. hehe