crew2..(:

03 Mei 2013

teman ibu temuduga :)

assalammualaikum semuaa :)

aktiviti hari ini, ke Putrajaya.
teman my lovely ibu untuk menghadiri temuduga.

along doakan semoga ibu dapat jawatan itu.
aminnn
:)

ramai jugak. ada yang orang lama, ada yang freshie.
menuju ke tingkat 6.
SPA.

nasib baik kira awal jugak datang.
my mom candidate no 2.
Puan Rosni sudah siap sedia nak interview.
hehe.
anaknya tukang ambil gambor aje keje.
hahaha.

ini lah calon calon interview.
sebenarnya, banyak bilik.
so, tak ada la kena tunggu lama kaann.

tayang gambar kegedikkan. haha

 legaaaa, dah settle.
ibu boleh senyum lepas ni.
hehehe.


on the way ke kereta, terjumpa henpon.
ada orang tercicir.
 see, my mom tengah godek2 mencari no telepon sedara mara owner ni.
tapi tak dapeekk.
sebab dia lock the screen, kena swap.
ibu telah melakukan sebanyak 3 kali, masih tak dapat jugak.
soooo, owner tu nanti kena la buat balik. dah kena sekat.
hahahahaa.


nasib baik kakak kepada owner fon tu call. kalo tak, bye2 la. nak call balik pon memang tak boleh.
hehehe.





Tiada ulasan: