crew2..(:

08 Julai 2013

dah settle. bolehh kahwin. hehe

assalammualaikum

:)

last friday,
pergi uruskan kebenaran nikah untuk pihak perempuan pulak.
pihak lelaki dah settle dah bulan lepass.

mula-mula ada probs sikit, sebab pihak pejabat agama islam kuantan tu ada tak tandatangan di bahagian belakang tu.
actually, tu untuk kegunaan pejabat mereka aje.

tapi, pihak PAID sepang ni nak jugak tandatangan tuu.
so, mereka pon call orang sana and mintak fax kan borang yang telah di sign oleh pendaftar sana.
kalau tak, kena datang hari isnin. 
tak mahuuuu la tangguh kan.

lama gak nak tunggu ni. ingat sekejap je.
huhuhuhu.

 paid sepang.
kawasan sini memang tak ramai orang pon.

 tenkiuuuu ayah. temankann.
manja sangat nihhhh.
hahaha

akhirnyaaaaa.
keluar jugak surat kebenaran ini.
yeaayyyy.

dah boleh kahwin!
hahahaha.






ada lebih sebulan lagi.
rileks je lagi ni.
hehehe.



:)


5 ulasan:

Siti Asiah berkata...

Semoga dipermudahkan segalanya yea utk bina masjid...mst comey nnt...jgn lp jput kite yea...;)

Farhana IezAna berkata...

semoga dipermudahkan nnt ye =)

Princess Feyqa berkata...

lgi sebulan lbh je ni.. cuak x? hehe fiqa syukur borang, tok kadi semua dh selesai huhu

liena berkata...

kak asiah: tenkiuu kak. insyaAllah. akan dijmpot. hehe.

kak farhana : inyaAllah kak. :)

feyqa: cuak nihhh. hehehe. dup dap dup dap ni.

orked violet @ SYA berkata...

whoaa...da dekat da!!! best2 =)

Sya xstart lg ngn legal docs. malas lak rase. huhu