crew2..(:

04 Julai 2013

solemnization theme :)

i have decide untuk tema nikaahh.

happy.
warna lembut ajeeee.

tadi dah shopping shawl nikah.
pilih yang simple.
tak ada pon manik manik tuuu.
mahal sangat.
hahahahaha

simple is better

tak sabar nak match dengan bajuuuuuuuu.


tak sabar nak pakai.
hahahahaha.

baju turqoise. shawl dusty pink.
sweet!


;)


6 ulasan:

adrianna syaz berkata...

Salam kenal liena..sya folo blog liena..kli sdi,sngh blog sya ya..:)

Tema sya Turqoise dgn lime green..hehe..

B2b dari perak..

Princess Feyqa berkata...

warna tu cm comel je hehe

wawa syaida berkata...

salam kenal....cantik combination kaler tu...

liena berkata...

adrianna : salam kenal. :) cantik jugak warna awak tuuu. lembut jeee. hehe.

feyqa : hehe. comel kan. macam gula gula. hahaha.

wawa : salam kenal. tenkiuu ;)

Liza Shereen berkata...

salam, saya adlh wedding photographer,tapi saya x ade blog.lebih pada facebook.segala gmbar akan di udate dlm facebook :)

saya ada affordable wedding pacakage pada yg berminat,package saya 6+4hour reception& solemnization+12x10 custom album+16x24 poster+3 pieces size 8R+unlimited photos+FREE OUTDOOR with only rm1600..if berminat utk jumpa pun boleh :)

view gambaq saya pada sini:
http://facebook.com/shereenzahiranphotography

SFaezah berkata...

cantekk..sy pon minat kaler2 yg camni ^^