crew2..(:

25 November 2013

honeymoon day 2 :)

assalammualaikum semuaaaa.

today, cerita tentang honeymoon lagikk.
hehehe

day 2 in bali,
mula-mula pergi tanah lot. lepas tu GWK lepas tu pantai ape entah, lepas tu tengok tarian dekat uluwatu.


tak mahu la cite banyak sangat. meh kita layan gambar.
hehehe.

di Tanah Lot ade 3 jenis kuil.
so, visit jela semua kuil yang adooo.
amik gambar bagai.




 memang ramai orang kat sini.
pelancong ramai, orang dia pon ramai jual sana sini.
entrance kat sni free ajoo.

next,
ke GWK.
kat sini ade patung besar, ade cerita sebalik tempat ni.
tak ingat dahh.
hahahaha.

tempat ni tak berapa complete lagi.
still under construction, tapi pelancong boleh datang tengok.

and, kat sini jugak ade persembahan kecil.
means, tarian di bali lahh. tapi kejap ajeee.



tarian mereka. pelbagai custom.
ade macam menakutkan jugak.


last place to visit is uluwatu.
kat sini pon tengok tarian jugakk.
sambil tu, dapat tengok sunset.
 masa ni dekat pantai.
pantai yang julia robert pernah shooting tu.
apa nama entah. hehehe.


 paling tak suka bila datang sini adalah KERA.
takot sangat.
kera ni agak jahat jugak.
dia main ambil je barang orang.

nasib baik tak kena masa tuu.
syukur sangattt.


then, we see the show and enjoy it.
encik suami siap menguap.
thats mean, dia tak minat la tuuuuuu tengok benda macam ni.
hahahaha.



 okaayy.
show dah abiss.
hahaha.

banyak sangat gambar, tak rajin nak letak semuaaa.
hehe.

last place should be dinner at jimbaran.
tak pergi ponnnn.
tapi, for me tak perlu lah.
makanan pon mahal jugak.
baik makan kat malaysia.
lagi sedaaappp.
hahaha.

this is our transportation.
:)






itu sajaaa.
memang banyak tempat tak pergi lagi.
tak apa laah.
ini pon dah cukup, at least dah sampai dah sini.
hehehe.





1 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum awak. bestnya honeymoon kat Bali! hehehe