crew2..(:

06 November 2013

majlis sandingkuu :)

assalammualaikum semuaaa. :)

sekarang baru nak update gambar majlis.
hahaha.

basi dah ponnn.

gambar dalam kamera sendiri tak berapa banyak pon,
tunggu gambar dari OP je la nnt.
bulan ni siapp kottt.
hehe

meh layan gambar meehhh.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tema hijau + cream.
sesuai la dengan kulit i tak berapa nak puteh nii.
hehehe.

baju pegantin lelaki tak berapa nak sama.

tak tahu la bridal ni tengok warna macam mana.
huhuhu.

for me, servis bridal dari segi mekap and baju memang okay.
tapi, dari segi masa diorang nihh.

time majlis ni, no mak andam tolong touch up okaayy.
pity me.
touch up sendiri. dah la kuat peluhh.
huhuhu.

lain kali, jangan ambil banyak sangat costumer dalam masa yang sama okayy.
kalau dekat tak apa, ni jauh.
huhuhu



majlis time tu abis dalam pukul 4.
4.30 terus ke taman botani untuk photoshoot luar pulaksss.

memang penat la jugak.
senyummm je satu hari.
hehe.

encik suami memang dah tak larat senyumm dah.
heheehe.

muka kepenatan masing-masing.
hehehe.


tu je la dapat tunjukkan.
:)





4 ulasan:

muncitzzz =) berkata...

muke yg last sekali tu memang betol2 nampak penat...hahaha

Siti Asiah berkata...

Tahniah Liana, jadi wife dah dia. Moga rumah tangga kalian kekal bahagia hingga ke syurga...(",)

adrianna syaz berkata...

Cecntik gmbr..gmbar yg last tu dh macam x lrt nk senyum da..hehe..:)

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum awak. comelnya! cantik sangat baju pengantin kamu (",)