crew2..(:

27 Januari 2014

adoii. kesian blog diabaikan.

assalammualaikum semuua.
:)

memang agaaaaaaaak lama jugak tak update.
kemalasan memang betul-betul telah menguasai diri ini.

everything malas.
buat itu malas. buat ini malas.

mood pon makin berkurang nak update.
donno why.
pembawakan budak barangkali. T_T


dah nak penghujung bulan Januari dah ponn.
kejap je masa berlalu.


Insya Allah, dengan harapan, rezeki tahun ini lebih baik dari sebelum ini.
:)
tahun lepas, setelah sebulan kahwin, i got pregnant.
rezeki, kira bunting pelamin la tu kan?
hahahaha.

tapi, kegembiraan itu tidak kekal lama,
tak ada rezeki time tuuu. mungkin i ni lasakkk sangat kot.
pada usia kandungan cecah 7 weeks,
baby itu gugur dengan sendirinyaa.
tapi, without D&C. risaauuu jugak if kena buat.
alhamdulillah, Allah mudahkan ketika itu.
:')

after a month, i got pregnant again.
Alhamdulillah, syukur sangatt.
Allah bagi rezeki kali ke-2.
:)

doctor dah pesan rehat sekurang-kurangnya 3 bulan.
tapi dah rezeki kannn.
dapat pregnant balik dalam masa terdekat.
now my baby almost 11weeks this week.
next week berakhirnyaaaa 1st trimester.
yeaayyy.

doakan yeee baby ini lebih kuat.
:)



dah tak tahu nk cerita apa,

next time kalau rajinnn,
akan update lah blog ini.
hehehe.

:)


2 ulasan:

Diyana berkata...

tahniah..
take care ye (^_^)

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum awak.. alhamdullilah. murah rezeki kamu... cepat lekat balik. jaga diri baik-baik tau. Jangan lasak sangat. hehhee