crew2..(:

10 Mac 2014

kisah sabtu lalu. :)

bissmillah,

assalammualaikum semua. :)

alhamdulillah, kita masih lagi bernafas pada hari ini dan diberi kesihatan yang baik. :)
mari kita sama-sama berdoa untuk MH370. semoga ada perkhabaran yang baik.

sabtu lepas, pergi check up dekat az-zahra, time tu appointment memang pukul 11, so memamg tak lama sangat la tunggu. bulan depan pulak makin lambat, pukul 12 tengahari appointment. wuhuuu.
hari sabtu memang ramai orang buat appointment. hanya hari rabu dan sabtu ajee untuk ibu mengandung.

alhamdulillah, baby dalam keadaan ok, makin aktif. hehe.
doc pulak tak bagi gambar scan tu, dia bagi data berat baby dan ukuran baby.
doc cakap semua dalam keadaan baikk.
uri pon dalam tempat yang betul. dan jantina je tak nampak lagi doc cakap.
alhamdulillah, syukur Ya Allah.
:)

tapi, yang palinggg tak bestnyaaaa, berat badan turun.
terkejut sangaatttt. makan dah kerap dah, tapi tu la, turun jugakk.
ingatkan timbang haritu naik la sekilo ke.
tapi takkkk. wuhuuuuuuu.
mungkin, alahan tu masih ada.
dengan harapan masuk 5 bulan nanti semua akan okk, dan selera makan bergandaaa!

dan bulan depan doc suruh minom air gulaaaaaaa.
hukhukhuk.

lepas abis check up semua, menuju pulak ke KPMC kajang,
melawat sahabat baikkk yang baru je bersalin. dia bersalin normal.
Ya Allah, seronok sangat dapat jumpa baby.
comeyyyy sangat, memang gerammm.
hehehe.
ni pon, rasa rindu sangat dekat baby boy tuuuu. tiap masa tengok gambar baby. hehe
 nanti ada masa, aunty datang melawat awak yeeee.



tak sabar rasanya nak peluk baby sendiri.
boleh gomol-gomol.
hehehehe.

:)




2 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum awak. alhamdullilah baby inside ok. semoga naik berKG ya. hehee. sheila ponteng g KK harini. esok baru pergi, nak kena minum air gula for 2nd time. malas gila nak masuk kk, jenuh haihh nak tgu giliran T____________T

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum awak. sheila datang singgah dan klik tabung awak ye. hehe semoga sentiasa sihat2 ya ~~~