crew2..(:

14 Mac 2014

mencari kasut yang selesa.

assalammualaikum semuaaa.
:)

sekarang ni tapak kaki dah mula sakit sikit bila banyak berjalan.
niat dihati memang nak cari kasut yang selesa.

dalam fikiran ni, kasut jenama crocs la menjadi pilihan.
tapiiiiiii,
bila masuk kedai dia, and tengok harga memang rasa nak menangisssssss.

kenapa terlalu mahal?
huhuhuhuhu.
tak sangka harga dia begitu. kalau dalam rm 100 lebih ok la jugakkkk.

batal terus niat tu nak beli.
encik suami cakap haritu, beli je laaa.
aihhhh, nak beli pon mahal sangat.
tak berbaloi rasanya beli kasut getah itu berharga rm 200 lebih keatas.
memang sangat tak patut.




mana nak cari kasut yang tapak dia lembuttttt je, tak sakit tapak kaki kita ni.
any suggestion mummy?
:)


6 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum liena.. sheila beli kasut biasa je, sandal. dia jenis tebal tapaknya.memang selesa pakai.. sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

S. Faezah berkata...

try cari scholl, camel active or clarks..harga mahal skit tp iA selesa dan tahan lama..yg penting kaki xsakit..hehe

Diyana berkata...

larrie pun ok ada yg ok...

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum awak.. selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

misz sheyla berkata...

scholl ok..selesa sgt..tapi skang pakai primavera je...harga kurang pd 100 sebab ade less hari tu

Nursaila Norman berkata...

sholl,larrie,flipflop,clarks,hush puppies..tp harga telan air liur la..tp sblm pregnant dah janji dgn husband nak hadiah preggy kasut clarks..so dpt la wpun kesian kt husband ;p

dpt advice dr org2,jgn pakai kasut sebarangan, itu punca kaki sembab jugak..walahualam..