crew2..(:

07 Mac 2014

sekejap je masa berlalu. :)

assalammualaikum semuaaa.
:)

salam jumaat semua.
hari ini dekat rumah dah tak ada air. kena catu.
hukhukhuk. 
nasib baik dua hari je kena catu, tak ada lah rasa sakit sangat.
tapi, kalau makan memang kena pakai pinggan kertas lahhh.
senang nak buang. hehehehe.


sekarang ini dah masuk 16 weeks lebih dah.
alhamdulillah.
:)

tapi, alahan masih ada. tak seteruk duluu.
wuhuhu.
tinggal loya-loya jee.
muntah pon kadang-kadang. tak kerap.
ada orang cakap dah 5 bulan nanti baru pulih sepenuhnyaa.
tapi, tu tak tahu la kann. kita tengok aje la nanti. 
hehehe.

keputihan pon, tak ada la banyak. tapi masih ada.
huhu.

perkembangan baby pulak tak tahu lagi macam mana. esok baru scan baby.
tinjau baby buat apa. dan ambil darah.
lepas tu nanti boleh hantar gambar pada papa dia yang jauhhh disana.
hehehe.

time sekarang ni tak tahu lah baby dah gerak ke belom.
perot ni rasa denyut-denyut halus jeee.
:)


doakan baby baik-baik aje yeeee.
insya Allah.

:)




3 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum liena. semoga dipermudahkan urusan kamu. esok check up kk ke? sheila dulu 18 weeks dah mula rasa baby mengeraskan perut. happy gila time tu, skrg dah kuat menendang... masuk 3rd trimester ni kembali mengeras balik. orang kata tanda braxton hicks :)

liena berkata...

waalaikummusalam sis. insyaAllah, semoga dipermudahkan. :) esok check up kt az-zahra bangi. tak pegi pon kk. hehe. tulaaa, tak sbr nk rse baby tendang. hehe.

misz sheyla berkata...

kite dulu 16 minggu dah boleh rasa..tapi rasa mcm angin2 je dlm perut..18 bru rasa gerakan die yg soft2 tu..huiiii tak sabar nye ....