crew2..(:

11 Mac 2014

tetiba emosi. wuhuu.

assalammualaikum semua.

dari malam tadi sampai la ke pagi hari ini emosi terlebih pulak.
menangis macam kena pukul.
non stop pulak tuuu.

ni kes sebab rindu dekat suami yang jauhhh la ni.
tetiba, malam tadi suami tak whatsapp, tak viber.
apa lagi, hati ni sayuuu ajo laah.

dah la beza waktu malaysia dengan sana jauhh. masa sana lewat 5 jam.
kita kat sini dah tengah malam, sana baru petang.
wuhuuuuuuuu.

nasib baik lah pukul 1 petang tadi suami call. dia baru pagi dekat sana.
legaaaaaaaa hati den ni haa.
rupanya, line internet dekat tempat dia ada problem.
patut la kita whatsapp tak delivered.
risauuu la kitee.
hehehe.

kesian baby, mama menangis malam tadi yeee.
sorry syg, mama rindu papa awak. tu meleleh aje.
hehehe.

lepas ni mama kurangkan menangis yee.
:)




2 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum awak.. sabar ye. kuatkan semangat untuk baby tau. btw suami awak kerja ke study? oversea ya?

liena berkata...

waalaikummusalam sis. tulaaa, kena kuat. tapi rindu sgt kdg2 meleleh jugak. hehehe. suami keje kt oversea, middle east. tiap 3 bulan baru balik. huhuhu.