crew2..(:

21 Julai 2014

alhamdulillah. sudah masuk 9 bulan. waktu makin hampirrr.

assalammualaikum semuaaaa.

sekarang ni sebulan sekali je update.
pemalasss betul nak update blog sekarang ni.
huhuhu.

alhamdulillah. dah genap 9 bulan.
cepat betul masa berlalu.
tak lama lagi je baby nak keluar.
hehehehe.
set berpantang semua dah settle.
beli set anugerah untuk luaran, dan beli phytonatal dari nona roguy untuk dalaman.
:)

nervous ada, excited pun ada.
bercampur baur perasaan sekarang ni.
hehehe

alhamdulillah, setakat ni puasa masih penuh.
tenkiuuuu sayang mama sebab bagi kerjasama sepanjang ramadhan ini.
dapat jugak puasa penuh tahun ni.
InsyaAllah.
:)

setakat ni tak ada pape tanda.
risau jugak kan.
sebab tunggu hari jeeee.
bila dah masuk 36 minggu ni kena siap sedia la kannnn.

barang nak bawak ke hospital pon tak kemas lagikkkkk.
kena kemas ni sebab nak balik kampung beraya.
tahun ni masih raya dengan family. 
husband raya di perantauan.
sedihhhhhh gilerrrr. raya tanpa suami disisi.
hukhukhukhuk.

jumaat ni ada check up lagi dengan pakar.
harap berat baby semua okay.
tak terlalu berat, sedap-sedap gituuuu.
biar besar bila dah keluar nanti. senang nak push. hehehe.



minggu depan raya, tak sabarrrr.
:)






2 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum liena. hehe bestnya.. skrg ni bila2 masa baby akan keluar. just get ready tau! semoga baby keluar dengan selamat, dipermudahkan urusan bersalin. baby, keluar lepas mommy awak puas beraya tau. hihiii~~~

nur anis berkata...

semoga dipermudahkan..:)