crew2..(:

13 Mac 2015

lama betul tak update ni!

assalammualaikum semuaaa

woiiiiii. lama gilooo tak update.
dah 2 bulan jugak lah tak jejak blog ni.
blogwalking pon tidookkk.

bila tengok macam-macam dah mereka update.
banyak ketinggalan cerita ni. hihihi

sekarang dah bulan 3. cepat betul masa berlaluuuuuuu.
cepat sangat.
i pon dah 26 tahun dahhhh woiiii.
meningkat sudah usia kuuuu.

alhamdulillah. Allah panjangkan usia.
Ammar Hadif pon dah besarrrrrr.
dah 7 bulan dahhh.

perkembangan dia 7 bulan ni adalah dah tumbuhhh GIGI!
okkkkk.
awal betul. bukan setakat 3 batang ke apa.
sekarang ni dah 6 batang!

cepat betul. gigi dia berlumba-lumba nak keluar.
hahaha.
nak makan sekarang ni pon tak mahu dah puree tuuuu.
nak makanan yang pejal sedikit. sebab dah ada gigi. nak kunyah.
hahaha

so, bubur nasi lahh kita kasi dia makan.

lasak pon yaaa. lasak sangattt.
panjat sana, panjat sini.
itu lah paling membahagiakan bila tengok anak buat begitu.
lepas ni mesti rindduuuu time dia baby

huhuhu.

next, tunggu adik dia pulakkk.
tunggu Ammar 2 tahun,
hahahaha


i'm big boy now mama!


nak gomol dah tak boleh.
sebab dah pandai dan banyak akal.
mama rindduuuu!






1 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum liena, comelnya Ammar! big boy sudah. hehehhe semoga membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh ya ~~~