crew2..(:

08 Mei 2015

HOLIDAY : Kundasang ke Kota Kinabalu Part 3

assalammualaikum semua

sambung bahagian bercuti lagi.
hihihi

bangun pagi di Kundasang memang suatu pengalaman yang tak dapat dilupakan.
sebab, bangun je terus nampak gunung Kinabalu
subhanaAllah.
cantikkk sangat view pagi itu.


pagi terus gerak ke arah KK.
jejalan area KK pulakk.
 sebelum tu kita singgah Rumah Terbalik duluuuu.



kemudian kita ke Jesselton Point.
kita ke pulaaaauuuuuu.
hihii.
kami pilih 1 pulau ajeee. pulau paling dekat.
pulau sapi.
sebab ada baby kan
malass la nak pergi jauh-jauhh.
tu pon dah lama lepak pulau tuuu.
pukul 2.00ptg naik bot utk ke KK.
hitaaammm kulit. haha.




bye Jesslton Point.
see you again next time.
heeeee.

malam tu pulak keluar pegi cari ole-ole nak bawak balik dan makannn.
tu jeeee.
oh yee. sebelum tu kita tengok air pancut duluuu.
air pancut berirama.
di Perdana Park.

itu sajeee percutian kami disana,

sekejappp aje rasanya.
hehehe.


see you again SABAH!





2 ulasan:

cik mah berkata...

Cantiknyer pantai....

liena berkata...

cik mah : tulaaa. cantikk. tapi org cakap redang lagi cntikk. hehe