crew2..(:

27 November 2015

cuti-cuti : PERTH Day 4 - Araluen Botanic Park & Fremantle

assalammualaikum.

kita sambung hari ke 4 pulokk.
hehehe.

hari ke 4 kami jalan-jalan sekitar bandar Perth ajee.

so, gerak dah homestay lambat sikit.
pukul 8 pagi.

kami menuju ke Araluen Botanic Park.
taman bunga. 
tapi tak banyak la pulokkk bunga.
tak musim lagi ke?

hahahaha.

tak pe, dah sampai pon. masuk ajoo laaaaa.
$6 untuk adult $3 untuk child

anak bertuah tu macam biasa. tidoooo dalam kereta.
tak ada la gambar diaa




suasana memang cantikkkkkk.

bumi Australia ni memang cantik. indah. tenang.

indah sungguh ciptaan Allah S.W.T



next, kami ke Fremantle.
makan fish n chip la kitaaaa kat sini.
haha.
peroott pon memang tengah lapooo time tu.




kami makan dekat Kaili's
ramai blogger recommend ke sini.

dan memang orang Malaysia pon nampak ramai datang makan.

taraaaa.
ini la ikan segaaarrrr.

memang segarrr.
sedapnyaaaaaa.

harga, boleh la tahan.
hehehe.



last sekali.
kami beli ole2 nak bawak balikkk laaaa.

kami ke kedai Megabes.
harga pon ok.


situ saja dah abis RM 600 hoiiiii.
pengsaaaannnnn.


model of the day.
hahahaha.


sedihhhhh.
last day dekat Perth.
esok nak balik daaaahhh.

ikot hati tak puas lagi.
ikot poket suruh balik.
hahahahaha.



tunggu la. kot ada rezeki lagi. 10 tahun akan datang boleh mai sini lagi.
hehehehe.




3 ulasan:

Sheila Adziz berkata...

wow... syoknyer sis... bila dpt p sana agaknya... hehe

Siti Yang Menaip berkata...

Megabes famous eh.. ehehe ok kalo CT pegi Perth.. nak pegi Megabes jugak..
jangan menangeh situ da..

liena berkata...

sheila : one day sampai la nnt. kumpul duluuu. hehehe

siti : haah. femes. rmai pelancong mlysia pegi beli situ. hehe.