crew2..(:

12 Mei 2009

pratikal tinggal bpe mggu ajew lgi..huhu.

pratikal aku tinggal lg bpe mggu je lagi..mmg tidak sbr utk tamat kn nyew..
tp dlm mse yg same aku syg kt propel berhad nih..huuhuh..aku rase syrikat yg aku pratikal nih sgt besh ok..walaupon pda awal nye agk bosan.tp da lme2 sronok pulak kje kt sni..mcm2 pgalaman yang aku dpt..g sane,g sini..mmg besh..sambil tuh dpt pengalaman baru kn..mcm mn nk jga site,nk order premix,wt claim ini,dan lain2 lagi la..kerja kt sni pon xde la beban sgt drpad tempat2 len..agak rilek jagk..bos2 pon sume sporting2 belaka..(harus bodek dlu..hahhaa).staf2 nye sume peramah..mmg bahagian ED la pling besh skali..slalu kne blnje mkn free..hahaha..itu yg aku paling sukeee...;p


wlaupon slalu kne hentam ngn clien ktorg,tp kami xhot kami cool..hahha..(tredmark sapo nih??).harus masuk tlinga kanan n kuar tlinge kiri..hahaha..


dalam mase yg same aku bekenalan ngn someone..hahaha..tau kn sape??sudah tntu Ridzuan Mamat..hihihi..;p..ohh..aku tidak sangka ade jgak org yang suke aku kan..hihihi..padahal aku bukan lawa pon..mmg sukar tok aku percaya..slalu nye aku hanya prasan je org suka aku..hahaha..kuat prasan aku nih..;p..tang mana ntah die bekenan pon aku xtau la..hahaha..tp die nih pemalu jugak..die sgt bek..n sweet..hihhi..(puji2 jap..hahah.;p)..


aku de akak jagk kt opis nih..kak akma..bg aku die mcm kakak aku sndri..aku suke dgr die bebel kt aku..sgtt merdu..hihihi..die byk la bg nsihat kt aku ngn intan..share masalah pon ngn akak jgak..die lbih byk pglaman dr aku kn..;p.aku kn budak kcik lgii..haha..lgpon kami bdua kn xde akak..jd die la akak kami..kak,kite nk jd adik akak buleh??hahaha..PANGG..;p


supervisor aku pon gile2..tp ok la..n gataiii..hahahah..sape lg..abah kami la..da tua pon xsdar lg tuh..prasan muda..hahaha..tp ati die sgt bek ok..die suke layan ktorg bertiga..;p..sahare masalah pon ade jgak..die byk beri nsihat la..ade yg xbuleh pakai..hihhi..;p


overall propel is the besh la..itu bg aku la..hihihi..;p

Tiada ulasan: