crew2..(:

09 Oktober 2009

my hepi day. 4 Okt. (=

ini saya mau cerita tentang minggu lepas.
kan saya pegi kuantan kan.
so excited ok. hihi.
mule-mule pegi temerloh dulu. then my hubby amik saya kat sane. hihi.

rasa nya time tuh kali ke-2 saya jejak kaki di kuantan.
1st time mase skola dulu. huhu.
lame da kan. hihi.
tapi masa saya pegi ke kuantan ari tuh, saya xsempat la nak jejalan.
huhu. masa xdo. maybe next time kan.
hihi. leh la dtg umah si die lagi. hihi.

pengalaman saya pegi ke umah org ye. 1st, memang takot. sebab saya kan pemalu. hihi.
segan sangat-sangat. family si die layan saya dengan baik sekali. hihi.
saya sangat sukeee. rasa nak pegi lagi jee. haha.

tapi, masa nak pegi sana, saya xbawak 1 pon baju kurung. sebab saya xsangka lak saya akan masuk dalam dewan besau itu. huhu. saya ingat nak duk luar dewan saja. lagipon bukan ramai pon leh masuk kan. my hubby pon xcakap suh bawak. jadi, saya kene la pinjam baju kurung adek si die. huhu.
thanx ima. (= . bagi kite pinjam baju. hihi.
and thanx to my hubby sebab bagi saya peluang tuk masuk dalam dewan. hihi.
pengalaman n saat yang manis dalam hidup ku. (=
hanya saya, mak and ima saja yang masuk. hihi

setelah selesai majlis sume, pegi amik gambar laks. hihi.
saya pon masuk jugak dalam gambar tuhh.
saya sukeee. hihi.
macam mane la agak nya muke saya dalam gambar tuh ye?
hihi.
ini lah kad jemputan nye. (=
1st time jejak sini. sangat besar ok. huhu. teruja jap time tuh. hihi
tempat pengumpulan graduan. ijazah and diploma.
para graduan. (=

my hubby xde la dalam gambar. sebab die disebelah saya. hihihi.

gambar saya ngn my hubby akan saya upload later k.
sebab gambar pada die. hihi.
banyak tau. lalala.









Tiada ulasan: