crew2..(:

31 Mei 2010

hi my sweetheart!



hoho. pas last paper ari tuh, kemas-kemas rumah sewa tuh kami sebilik terus bukak laptop adik i utk tengok cite ini.
ooh. sangat best n kelakar. hehe.

mesti kebanyakkan nye suda tengok kan.
best kan u all?? =D

seorang lelaki bernama Xue Hai. dan tukar nama die kepada Lin Da Lang sebab die nih orang kayoo sgt. dan kene rahsiakan identiti. dan di Universiti dia bertemu dengan Chen Bao Zhu yang sangat garang n ganas.
banyak part yang kelakar masa dorang masih belajar. sebab Lin Da Lang nih orang nye nerd.
pas tuh dorang berpisah. ade sikit unsur sedih disitu. sebab Lin Da Lang suda ensem maa.
and die nak balas dendam pada mula nye. akhir nye xkesampaian.

ade la jugak antara kami tersentuh. hehe.
i xpon. xtahu laa. xfeeling abis kot tengok cite tuh.
=D

sape yang belum tengok, try la tengok. sangat best cite Taiwan ni.
hehe.



Tiada ulasan: