crew2..(:

20 Jun 2010

hi. kami kembar. heee.

cak. cak.
hye. kami kembar. comel x kami? hehe.
kami kembar xseiras ye.
=D
ini la kami.
kak long kami amik kan gambar ini.
die cakap nak masuk blog. so, kami posing la.
comel x kami posing? heeee.

perangai kami lain-lain ye.
nama saya amir hakimi. saya boboy.
ohh. flash kamera ni, wat mata saya silau la.
see, saya kecik kan mata saya. huhu.

saya ini cepat marah tau. ape yang saya nak, kene cepat.
kalo x, nnt saya nangis. huhu
saya xleh nampak abah saya. kalo saya nampak die, saya mesti nak abah aje. xnak orang lain.
saya amira yasmin. saya gurgurl.
atas tadi abg saya. saya adek.
tengok la muke terkejut saya ini. hee.

saya ni cool je. saya suke senyum. saya ni jenis xkesah.
main sorang-sorang pon boleh.
tengok tu, kaklong pon nak interprem jugak ye. sibok tau die.
biar la saya sorang-sorang kan. huhu.
kak anis saya pon selit jugak.
tengok la muke kak anis saya tuh, luka sebab kene batang penyapu.
kesian die tau.
kak ngah pon nak jugak.
xpe la, kite kasi la dorang masuk.
ehh. kak anis saya ini ade jugak.
sibuk aje.
huhu.


okay ini saja kisah kami.
papai sume.
=)


Tiada ulasan: