crew2..(:

14 Jun 2010

huh. sedih laaaaaaa. =(

huuhu. sedih nye.
minggu nih nak masuk 2 minggu tau.

khamis 3 june, i ada anta something kat my huby di segamat.
ermm. kira nya kad anniversary la. i buat sendiri okay. tido lewat sume. huuu.
macam-macam i tulis dalam tuh, ayat-ayat cinta la harusnye.

tapi, sampai ari ini kad itu tidak sampai kat tangan die.
ohhhh. alahai. mana kad itu pergi ye?
ke encik posman men sorok-sorok nih?
common la, da lebih seminggu nih tau. patut nye 7 june tuh da sampai.
tepat-tepat on our anniversary day. huuuu.
damn you encik posman.
marah ni tau.!


tapi, kalau terjadi macam tuh, macam mana nak wat eh?
my huby da tanya da pejabat pos kat segamat tuh, tapi xde. dorang kene tanya posman dorang.
argghhh. nampak nya memang xdapat la kan.
huuuu.



sedih nye sayaaaa.
=(



2 ulasan:

Miss Eyda berkata...

kesian nya. liena anta guna pos apa? pos biasa or pos ekspress or pos laju? sebab kalau pos laju or ekspress, boleh jer anta email kat org atasan dia tnya kenapa lewat. keciannya..jangan sedih tau!

btw, after 2 days from ur anniversary, will be my anniversary. hehe :P

liena berkata...

liena guna pos bese aje dear. huhu.
xtahu la knpe msih xsmpai. huhu.
sedih cket je nih. huhu. =(

oo yeah. kamu bg ape kat encik boif kamu? heee.