crew2..(:

26 Jun 2010

kebosanan tunggu cik bazilah.! huuu.

hoho. pagi tadi bangun awal. ohh. kemalasan.
xdapat menikmati tidur yg cukup.
haha. gedik la.

gerak dari umah kul 6.45 pgi.
sampai pon xde la lambat. cepat jugak. kul 7.30pgi.

macam biasa, i xsuke pak guard kat situ.
sebab i penah kene tahan, n die membebel. ohh. xsuke!

kul 8.30 pgi cik bazilah da mula exam.
3 jam pulak tu. bosan tau tunggu dalam kete je.
nak merayap, takot lak. yela xbiasa tempat tu.
lagipon cik bazilah cakap pak guard die suke menyaman kete.
ohh. lagi la i xsuke. huuu.
rela la duk dalam kete tu selama 3 jam!
ohh. kebas punggung i.

sambil tu, gedik-gedik la amik gambar.
sambil dengar Hot fm.

tengok la macam-macam gaya. yela, orang kebosanan kan.
ini la. jadi sengal. haha.

nak dekat kul 10 tu, on la laptop. nasib bek bawak laptop. sebab da bosan dengar radio.
huuu. nak tido dalam kete lak, xbiasa. huuu. kang tiba-tiba pak guard ketuk cermin kete lak kan.
cam no? buek muko setepek je kang, ngan air liur basi bagai. haha.


nasib baik la dalam laptop tu de cite yang best. leh la layan.
kalo x, mati kutu la den duk dlam keto yo. huuu.
sambil tengok cite, dalam hati dengan harap cik bazilah cepat la jawab exam tu.
leh kuar awal n berambuss awal. hee.


yeay. kul 11 cik bazilah da kuar. exam die tamat kul 11.30.
bagussss. paham-paham je i da bosan tahap gaban.
huuu.


then, singgah politeknik saya utk amik surat pengesahan yang i telah tamat belaja.
ohh. da bis belaja rupenye. da besau da cik liena ni.
heee. =)






Tiada ulasan: