crew2..(:

16 Julai 2010

cerita minggu lepas punye.

hoho. nampak sangat sekarang ni xrajin nak update. aiyoo. padahal duk umah sajo. bukan wat ape-ape pon.
ni kisah 9 julai yang lepas.
i pegi umah makteh i yang tercinta. cewaahh.
haha.
pada hari tersebut adalah besday budak kecik yang kat bawah ni.
ohh. da besau da adik i ni. da setahun da.
ini la my makteh yang i cayang cgt. dari kecik memang rapat dengan die before die kawen lagi. heee. my makteh dengan anak die yang bongsu. si budak kecik ni sama besday dengan abang die yang umo 11tahun. tapi xdo amik gambr die pulak.

muke i harus la ado. hehe. malam tu makan di JM beriyani kat Bangi tu.

tak sambut pon besday dorang ni. sebab 24hb nnt baru sambut.
4 orang punye besday sekali. 3 orang anak my makteh ni lahir bulan julai.
my pakteh pon bulan julai jugak.
hanya makteh i je bulan januari. hoho.
pokai la makteh i bulan julai ni tiap-tiap tahun. hehe.



dalam bulan Julai ni nak wish hepi besday amirul syahmi, amirul asyraf, qistina and pakteh.
=)



Tiada ulasan: