crew2..(:

05 Julai 2010

dating bersama si dia. =)

hati manyak seronok jumpe si buah ati. hee.

tangkap gambar sementara tunggu En. Ridzuan.
huu. cik abang kite ni lambat tau.
cair make-up i. heee.
muka da penat nak senyum. haha.

okay-okay. kul 12 macam tu, en. Ridzuan telah sampai.
yeay. suke-suke.
singgah ke Carefour dulu. nak beli buah tangan sebab kami mau lunch di rumah pengantin baru.
umah abg lan dekat bangi.
lagipon, da lama die xjumpe en. ridzuan saya tu. hee.
sampai kat sana, sedara abg lan pun ade. ohh. dorang pon borak-borak la. xpaham i bahasa orang kelantan ni. huby i paham la kan, sebab dia kan orang pantai timur. huuu.
i dengar je la. kalau dorang gelak, i pon ikot gelak la. haha.
sengal-sengal.
akak ipar kepada abg lan tanye la i study mane la kan, i pon jawap la.
yang terkejut nye, akak ipar dia tanya " awak kawen masa belaja lagi ke atau da abis belaja baru kawen?" ohh. terkejut den. muka i ni de muka bini orang ye? dia ingat i da kawen ngan En. Ridzuan. haha.
padahal dalam hati sukeeee. lalalalala. =D


lepas lunch tu, kami pegi ke OU. adooii. parking sangat masalah kat sane okay.
penuh gila. isshh. tensen i duk dalam kete cari parking. huuu.
berkat kesabaran, akhirnye jumpa parking. tapi jauh sikit laaa. huuu.

kami pon pegi tengok wayang.
cite the A-team. ohhh. memang terbaik la.
suke tengok cerita macam tu. hee.

pas tu dinner bersama. besh nye kalau tiap minggu dapat wat macam ni.
malangnya, my cik abang jauh la pulak.
huu.

esok dia nak balik Segamat da. sanggup dia amik cuti tuk esok. semata-mata nak jumpa i minggu ni. luv you lebih la hubyyy. hee

minggu depan dia ade kursus. huuuuu.

masa on the way balik tu, ati i suda sedih. yela, meninggalkan kekasih hati.
da la jarang sangat jumpa. huu.
sangat-sangat rinduuuu.
rasa nak duk dekat-dekat je selalu.
tetiba air mata tidak dapat menahan untuk gugur.
sekarang ni pon masih sedih-sedih lagi. xmau lepaskan dia pegi Segamat tuuu.
jauh laaaa. huuu.
rasa nak je cepat-cepat sambung belaja, cepat-cepat abis belaja.
pas tu, kawen.
buleh x nak kawen time tengah study lagi??



huby, ayang windu lagi ni. xpuas la hangout tadi. rasa sangat sekejap. nak spend masa ngan huby lebih lama lagi. huuu. =(




1 ulasan:

cikNuha berkata...

so sweet..=)..