crew2..(:

06 Julai 2010

ohh aiman. huhu.

tengahari tadi, i keluar dengan en. Ridzuan sekejap.
dia ajak teman beli barang sebelum dia nak pulang ke Segamat.
huuu.
suke nye dia nak bawak jejalan lagi.
hee.
jumpe sekejap pon jadi la kan.

tapi, hari ni pulak i jadi baby sitter kepada adik-adik.
sebab aiman xsekolah tadi, cuti hari sukan.
si irsyad pon xpegi taska.

i pon angkut la mereka.
kami pegi the mines saje. sebab itu je yang dekat.
singgah la giant kat situ.
si aiman nampak pulak mainan.
dalam ati berkata-kata. jangan la die mintak mainan tuuu.

tapi, meleset sama sekali. die mengedik mintak jugak kereta kontrol itu.
argghhh. mahal kot.
me : along xde duit la aiman. mahal kereta ni. kite tunggu ayah beli kan ye.
aiman : xnak ayah. nak along. duit along ade, aiman nampak.
me : huh? duit along de singgit je ni ha. mana cukup nak beli kereta ni. ( kene tipu cket ) huhu. kau jangan macam-macam aiman.
aiman : nak jugak. boleh la.
me : xboleh. lain kali!
mana la i ade duit kan. keje pon tak lagi. huhu. en. Ridzuan pulak tengah mencari barang dia.
pas tu en. Ridzuan dengar la si aiman tu gedik-gedik kat i mintak kereta itu.
then, si dia pon tengok la harga. mahal ooo.

en. Ridzuan offer si aiman kereta yang kecik tu. sebab murah kan.
boleh pulak si aiman cakap "xnak, nak kereta besar"
ahh. macam-macam la budak ni. huu. kalo dia reti jaga mainan tu xpe la, ni karang main sekejap da punah balik. huuu.
dalam ati i ni da geram. tapi, kene cool sebab kene control ayu depan encik Ridzuan. hahaha.

pas tu i kena la tipu budak tu, i cakap kite pegi tempat lain, lagi banyak kereta kontrol.
kang kalo xcakap macam tu kang, payah pulak die nak keluar kat kedai tuu. buntu kepala den kang. huuu.
selalu nye dia akan menagis kalo xdapat barang yang dia nak.
tadi nasib baik la die xmenagis. huu. cuma die merenggek sikit je.
selamat. selamat.

sampai balik umah dia tuntut okay. huu.



aiman ohh aiman.
huhu.



Tiada ulasan: