crew2..(:

29 Ogos 2010

jom la join wahai budak2 ex DKA6B. hehe

salam readers. =))

my ex-classmate ade wat event tuk kelas kami dulu.
berbuka puasa bersama.

macam seronok jee.
suke-suke.
lagipon masa tu i pon da balik Putrajaya.
jadi boleh la pegi kan.
i mesti la pegi dengan cik eintan. hehe.


tempat yang dorang cadangkan pon macam best jee. tepi tasik titiwangsa agak nye.
i pon xpenah jejak situ.
hehe.
mesti best kalo dapat snap gambar banyak-banyak.
waahh. seronoknya.
bila lagi nak macam ni kan. sementara ramai yang xsambung belaja lagi ni.
boleh la berkumpul. nanti bila masing-masing da sambung, bz pulak kan. huhu.


hopefully ramai la dapat join event ni.
tadi tengok kat FB, baru je 13orang yang confirm tuk hadir.
kalo yang jauh tu, memang faham la xdapat join.
ni yang dekat area Selangor and KL ni kene la join.
i yang duk jauh pon join jugak. huhu.

wehhh. korang yang lain, jom lah join.
cakap sporting kan. xkan xleh join kot. jangan cakap jek. buatnya tidak. huhu.



kalo separuh daripada kelas dapat join pon kira okay la.
nanti kite kasi jeles kat budak-budak lain. hehe.


rindunya kat korang sume.
xsabar nak tunggu minggu depan.
yeay!

1 ulasan:

~♥ iella ♥~ berkata...

wah..best leh b'buka ramai2..

sy ada tag kt awk..