crew2..(:

26 Februari 2011

ke Kluang la pulak kita. ;)

assalammualaikum semua!

today i jejalan ke Kluang.
1st time sampai sana. hee

saja je nak pegi sana, tak penah jejak kan.
kami mula kan perjalanan kami dengan menaiki bas Johor Motor.

murah aje tambang. dalam rm 3.80 dari U i ni.
hee.

kami pegi berlima. ;)

see, bas tak ade orang. kami sajeeee.
haha.
tapi lama-lama, ada la jugak orang.
hehe.


dah sampai sana,
kami menuju ke Kluang Parade.
lepas tu pegi Kluang Mall.

okay la setakat ni. banyak jugak barang. rasa nak shopping banyak je. tapi, kewangan tidak mengizinkan.
huuuu.

hanya mampu pandang aje laaaa.

lepas tu, kami makan tempat biasa. The Chicken Rice Shop. hehe.
sebab ape kami pilih? sebab nanti kenyang laaa. 
tak payah makan banyak kali. ;)

before tu, kami beli Coolblog. hee.
boleh la tahan. hehe.






lepas tu, kami makan cake pulak.
tengok, hari ini banyak makan okay.
memang lepas ni kene diet balik.
huuu.
my favourite. oreo cheese cake. ;)



lepas tu, kami pulang lah. dah penat berjalan. hehe.
i memang tak shopping ape pon.
maklum lah, no money no talk lah kan.
haha.


esok jalan lagi. pegi Pasir Gudang pulak.
;)

Tiada ulasan: