crew2..(:

20 Februari 2011

sekarang musim mengundi di U. ;)




okay, gambar diatas adalah gambar yang i tangkap di sekitar hostel and kawasan kelas.

wahhh. banyak betul poster. tapi agak serabut sedikit la cara dorang letak poster ini.
huuu.
tak indah dah.

nasib baik seminggu je kempen.

sekarang tengah berkempen kat bawah hostel i ni.
bising jugak.
i tak join, kurang berminat.

selasa ini sudh boleh undi.
tak tahu nak undi Aspirasi atau pro Mahasiswa.
ramai sangat wakilnya.
i tak kenal sape ponnnn.
hehe.

i tak minat sangat undi-undi ni.
tapi, sebagai student U ini kena la undi jugak.
ye daakkk.
hehe

mari kita mengundi.
haha.

Tiada ulasan: