crew2..(:

30 Mac 2011

maharaja lawak nak mula dah. tapi, saya tak dapat nak tengok. huuu.

hye korang semua. selamat petang!

assalammualaikum. ;)

today, saya tak de kelas lagi. seronok! hehe.

okay, saya sudah lama tak tengok tv.
huuu. * i mean dah lama la tak tengok siaran Astro.
kat cafe bawah tu hanya dapat tengok tv3 sajoooo.
sadis kan. hukhuk

tadi i usha blog BN. so, i tengok ada rancangan baru kat astro nanti.
cerita maharaja lawak.

alaaaa, saya nak tengok jugakkkk. huhu.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
okay, ramai jugak peserta. dari raja lawak 1 hingga raja lawak 5.

saya hanya tengok raja lawak 1 and raja lawak 3 sajooo. yang lain tu saya tak pernah tengok. huhu.
so, saya minat
jeng. jeng.
.
.
.
.
.





 yang kat atas tu, for me is the best.
dan saya paling suka sekali
JOZAN!

mereka memang lawak and slumber. ;)

yang lain tu i kurang kenal and tak penah tengok cara dorang buat lawak. hee.


siapakah yang akan jadi maharaja lawak?


okay, i'm voting for Jozan. ;)
ceehhhh. macam nak vote pulak kan.

okay-okay, i sokong mereka lah dari johor ni. hehe.

harap-harap dapat tengok sekali atau dua kali pon kira okay la. nak tengookkkkkkk. huhu.


3 ulasan:

Seorang Isteri @ Ibu Yg Kiub berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Seorang Isteri @ Ibu Yg Kiub berkata...

Best jugak tu..bila startnya??? Nak layan jugak la..hehehe...

liena berkata...

1april ni kak. liena tak dpt nk tengokk. huuuu.