crew2..(:

29 Mac 2011

yess, minggu ni banyak tak de kelas. ;)

hello!

assalammualaikum semua. ;)

today sangat seronok. sebab, i tak de kelas for the whole day!
yeay! rasa macam weekend pulak bila tak de kelas.

walaupon tak de kelas, i gigihkan diri jugak untuk bangun awal. pukul 9. 
errrr, awal ke? ahh, kira awal la tu. hehe.
encik ridzuan confirm bebel kalo tahu bangun lambat ni.

aktiviti hari ni, saya dan geng saya pegi menuju ke JPS Batu Pahat ini.
tujuan utama mau ambik data taburan hujan dikawasan sini.
tapi, agak menghampakan sebab orang yang hendak ditemui tidak ada.

sobsobsob. balik dengan keadaan hampa.


 okay, makin tembam la pulak. aisshh.
;(

lepas tu, menuju ke McD. nyum-nyum. lama tak makan.
beli drive-thru ajooo. 

next, amik borang untuk hostel. harap-harap dapat lah hostel sem depan.
kalo tak, nak merempat kat mana. huuu.
dah la rumah sewa pon tak carik lagi ni.

hebat tak? 
macam confirm dapat hostel je kan.
padahal, bukan ada jawatan pape pon. hahaha.

then, pegi lah tangkap gambar passport.
sebab gambar tak do nak tampal kat borang.
tak berapa suka amik gambar passport ni.
sebab muka tak berapa nak cun.

ehhhh, selama ni cun ke?
hahaha.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

taraaaaaa!
buruk kan? hahahaha.



this is balsa wood.

ce teka saya nak design apa guna benda alah ni?


kalo betul, sorang dapat 10sen.
hahaha.


okay, weekend nanti kita tengok lah apa hasilnya. hehe.


baaaaiiiii!
;)

Tiada ulasan: