crew2..(:

19 April 2011

kenapa malas sangat ni? huhuhu.

assalammualaikum semua. ;)

haiii koraaanggg.
sehat semua?
hehe.

okay, sekarang i tengah study week.
so, memang ramai lah budak amik peluang untuk balik ketika study week kan.
tapi, hari tu i balik kejap ajeee. weekend je.

tak puasss duduk rumahh pon.
sedihhhh. ;(

http://www.emocutez.com

sekarang ni i dekat UTHM tercinta ini.
konon nak study la ni.
padahal, hampehhhh.
tak mula study ponnnn lagi. duk buat nota jekkkk.
baca nota mula lah mengantokkk.
huhu.

teruk kan?


rasa nak release tension jek. nak keluar jalan-jalan.
tapi, my roomate tak nak keluar. tak de duit.
huhu.

saya bosaannn duk dalam bilik aje ni.

http://www.emocutez.com



now, mood study tak datang lagikkkkk.
aisshhhhhh.

hati kat ghumah ni.
macam mano ni haaaa.



Tiada ulasan: