crew2..(:

07 April 2011

mempersembahkan...........

 assalammualaikum. ;)

hari ni saya ingin mempersembahkan, hasil kerja kami. dan ini saja idea yang kami dapat fikir ketika kesempitan masa. huuu

mula-mula nak buat benda lain. tak lepas pulak.
dua kali idea kami kene reject. sedih tauuuu.
so bantai aje laahhhh buat benda ni.

oh yeee. kami kene reka benda ni untuk modul Kreatif dan Inovasi.
kene lah ada unsur kreatif disitu. huuu.

maklumlah, budak engineering ni mana la kreatif sangat kann.
suruhnya kita memikir, lagi lah tak tahu nak fikir apa.

here we go, presenting to youu guys.
hehehe
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
taraaaaa! our stick jem. heeee.



so, petang tadi kami ada pembentangan produk ini.
kami pon buat la modelnya.

memang simple pon produk kami ni. tak de yang menarik pon. hehe.

janji kita buat kan. daripada tak da langsung.



bahan-bahan utama.
mesti la jem. hehehe.
lepas tu kami beli stick glue.

bekas stick glue tu basuh bersih-bersih dan remdam dengan air panas.
gam selamat masuk kedalam tong sampah. hehe.


lepas tu kami buat macam bawah ni.
.
.
.
.
.
.
.
.


kemudian kami test pulak kat atas biskut.
so, memang mudah kan?
hanya pusing saja.
jimat masa.
tak payah nak bukak botol jem tu, kadang-kadang susah nak bukak.
hehehe.

kami buat ni atas konsep gincu. kita nak pakai kita pusing kan.
sama lah macam stick jem ini.
jugak boleh bawak keman-mana.
hehehe.

produk ini mungkin akan ada suatu hari nanti kotttt.
haha.

kreatipppppp tak kami?
wahahahahaha.

here picture of the day.
hehe.



3 ulasan:

eintanliana berkata...

hahaha...memang sgt ketipp la korang..
nnt nk tempah satu la..hak2..=p

liena berkata...

wahaha. meng tempah meh. pagi anda akan dimudahkan. cewaahhh. haha.

eintanliana berkata...

ah poyo la ko makcik..