crew2..(:

12 April 2011

rasa lega, semua dah selesai.

assalammualaikum semua. ;)

okay, today saya bangun pagi walaupon tak ada kelas hari ini.

bangun pagi pon bersebab. huuu.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



atas ini adalah sesi survey camp saya.
yeee, semester ni saya kene pegi camp. huhu.
survey camp diadakan di Kota Tinggi.

dah lah berbayor. mahal tahu.
wajib pegi, sebab termasuk jam kredit.
tak cukup jam kredit tak boleh grad. huhu

mula-mula niat dihati mahu amik sesi pertama.
sebab lepas bis final boleh terus pegi.
tapiiiii.
mereka utamakan pelajar dari sabah and sarawak.
huhu.
so, memang tak dapat lah kan.

lepas tu, nak pilih sesi kedua. tapiii, tak boleh jugak. sebab pelajar sabah and sarawak ramai. huhuhu.
actually, bukan batch saya je yang pegi. banyak batch lagi. huhu.

masa datang nak pilih sesi pagi tadi, memang dah ramai. rupanya ada datang lagi awal dari kami. huhu. dah macam sardin tadi. berebut. sebab masing-masing nak sesi awal.
tapi, sistem nak daftar tadi memang entah apa-apa sikit. sebab, tak sistematik langsung. huuu.
banyak sesi dah abisssss.
satu sesi hanya 130orang.
pelajar yang terlibat dalam 900 lebih jugak lahhhh. ramai kannnnn. tu sampai 7 sesi tuuu.

so, i pilih sesi 6. tak ramai lagi time isi maklumat tu. tapi, berebut jugak la nak isi.
sesi 5 tak boleh pilih. sebab i nak konvo! 14-17 jun.
menangis lah i tak dapat pegi konvo. penat-penat belaja diploma 3tahun tuuu. huhu.

thanx akak ku semuaaaa. sebab sanggup berkorban pilih sesi 6.
sayangggg u ollsss. hehe.



kami tak pilih sesi 7 sebab nanti kene angkut semua alat survey dari kota tinggi  tu  nanti dan kene kemassss letak kat makmal geomatik.
kami tak mahuuuuuuu. hahaha.



2 ulasan:

♥ sALmiE ♥ berkata...

eh sessi sama la plak kite...hehe... dh follow awk...

jumpe di teluk ramunia nnti =)

liena berkata...

hehe. okay salmie. kte jumpe die sanaaaa. hehehe