crew2..(:

28 April 2011

tinggal 4 lagikkk paper. huh!

assalammualaikum semuaaaa. ! ;)

selamat tengah malam.
kehkehkeh.

jam menunjukkan 1.30pagi.
tapi, saya still mengadap laptop and nota. huuuu.

jerawat dimuka pon mula bermaharajalela.
ohhhh tidakkk. nyahhhh kau jerawat. kau datang tanpa diundangg.
hukhukhuk.

tak comel dah saya. ;(


satu paper telah selesai. dan tinggal 4 paper lagikkkk.
next, jumaat ini,
Construction Engineering. ohhh, banyak betul kena bacaaaaaa.
ini membuatkan saya cepat mengantukkk.


lepas abis exam tuuuuu nanti, excited nak keluar pegi beli tiket basss. hahaha.
padahal exam tak abisss lagik. dah semangat nak beli tiket balikkk.
barang pon, dah mula kemas dahhhh.
hehehe.


okay lah, tu saja saya nak cerita.
sabtu pulak saya update yeaaaa. ;)

ohhh yeee,

* saya sedihhhh, tak dapat kolej tun fatimah next semester. huh.
mencikkkkk tauuuu. macam-macam aktiviti saya join, tu pon tak dapat jugakkkkk.
tunggu result dari kolej tun dr ismail and kolej melewar pulakkk.

debaran nak tunggu result tu macam nak dapat result SPM pulak. huh.

hopefully ada lah sangkutttttttt. matikkkk lah semester depan nak duduk mana kalau tak dapat.
rumah sewa pon tak carikk lagi tuk backup.

cool kan saya?


wish me luck guyssss.
;)

papai!


6 ulasan:

eintanliana berkata...

oit poyo la kau makcik..hahaha
hope dapat la...insyallah..

Ardini Humaira berkata...

Goodluck!:)

Cik E berkata...

cik E : haa dulu cik E sibuk aktif degn kolej T tu..!!tapi hampeh..semua tu janji manis..1st masuk, cakap suruh aktif..tapi at the end, cakap, "kalau awak g interview kerja, tak semestinya awak dpt.." ceh..WTF..sakit je hati..kita ni punya lah kerja macam nak ape time event..tp..huhh...(ceh..teremosi pulak..)..jangan cakap kat TF pulak cik E ngumpat die..haha..
try la cari rumah sewa..cik E dok kat taman wira jaya..
btw, good luck for ur exam..hari ni kan..cik E punya paper next tuesday..=)

liena berkata...

haha, tu la cik E. memang janji maniss sume tu. saje je. last2 hampehh jek. huuuu.


i hate TF. hahaha.

*emo pulak. ;p

taman wira jaya kat mana yea? liena tak terer lagi kawasan sini. hehe.

liena berkata...

eintan : hahaha. mana poyoss weh. harapan nak dapat tu tipisss. hukhuk


kak dni : mekasehhh kak. ;)

Cik E berkata...

tmn wira jaya dekat2 dengan melewar..klu dr UTHM, jmpe melewar dulu, baru wira jaya..klu nk duk luar, better liena cari awal..sbb takut da penuh..nnt dpt jauh pulak..if not, try apply tmn u..