crew2..(:

01 April 2011

welcome April!

assalammualaikum. ;)

makin hari makin banyak keje. huuu.
dah lah test hari Sabtu ni. satu apa pon i tak mula lagik.
dah la banyak bab yang masuk.
huuu. mati lah nak jawab test ni. aihhh.

okay, sekarang sudah bulan 4.
welcome April. ;)
and bulan ini jugak, nak dekat abis semester dah.
yeay! tak sabar nak cuti.
nak tengok tv puas-puas. heee.



tapi, huuu.
minggu depan my parent pegi Sabah.
sangat jeles okayyy.
dorang bawak anak bujang ajeeeeee. si aiman dengan si irsyad tuuuuuu.
anak dara mereka, tinggal di semenanjung.
sobsobsob.

mereka tak nak bawak kami berdua sebab kami kan belajar. so, banyak keje.
pandai ehhhhh ayah pilih tarikh masa kitaorang tengah busy ni.
tak adil tahu?
tak kesian ke kat anak mu ini. huuuuu


waahhh, seronok la korang berdua yeaaaa. ayah and ibu bawak jalan jauh.
along dengan angah ni, tak penah pon sampai Sabah lagikk.
korang dah sampai dulu.

huuuuuuu.

aihhhhh. kan best jadik budak kecik. leh pegi jalan selalu.

along nak ikot jugaakkkkkkk!



i ni memang kaki jalan. pantang orang ajak keluar je, memang confirm keluar lah.
hahahaha.


3 ulasan:

Seorang Isteri @ Ibu Yg Kiub berkata...

Kitak pun tak pernah sampai ke sabah..huhuhu..

L@dyKichiMachiko berkata...

Mount Kinabalu!! Rindunyer nak pg Sabah..very nice place to visit. 4 thn stadi kat Sabah tp xpnah sampai puncak Kinabalu..huhuhu..miss Kundasang..x sabarnye nak pg lagikk..

liena berkata...

hehe. teringin nak pegi sabah ni. entah bila la nk jejak sana. huuu.