crew2..(:

05 April 2011

yeay! hari ini dapat makan free. hehe.


assalammualaikum semua!! ;)

today tak de kelas lagi. tapi, pegi amik baju koprat yang telah lama ditempah tahun lepas bulan8, tapi ari ni baru nak bagi. lama gila buat baju tuuu. huhu.
lepas ni tiap hari rabu boleh la pakai. semester ni tak dapat la nk pakai lagi. nak abis semester dah pon minggu depann.
huh.

lunch hari ini, ade orang belanja kami. hehe. our group member dari Yaman tuu. he is the owner of that nasi arab cafe. memang sedap lah kalo orang belanja kan. hahaha.

 muka tengah tak sabar tunggu makanan. lapooo.
and the best part is, pekerja dia yang anta makanan ke meja kami. hehe.
wahhh. special servis gituuuu.

selalunye kene tunggu. heee.

 ini lah masi arabnya. tapi, tak sama lah macam kat restoran kat luar sana tu.
sebab, harga ia memang berpatutan dengan pelajar. ;)
sedapppp. hehe.

 my akak-akak. heee.

 muka sudah kenyanggg. harus lah hepy kannn.
hehe

itu lah kedai dia. ramai orang jugak tauu. maklum lah, lunch hour. heee.


tenkiuuu abdullah for treats us. ;)

lain kali belanja lagikkk. haha.


mata pon sudahh mengantok. hehe.




Tiada ulasan: